Suggestions

  Gezond en veilig naar het theater

  Theater de Ruchte,
  Someren

   

  Theater de Ruchte wilde de kans op virussenbesmettingen voor haar bezoekers minimaliseren en koos voor Philips UV-C verlichting. Tegelijkertijd biedt zij gasten in de vergaderzalen, een gezondere werkomgeving middels NatureConnect. 

  Virussen zullen in onze samenleving een rol blijven spelen. UV-C verlichting biedt een waardevolle bijdrage om ze onschadelijk te maken."

   

  Tim Rijper, General manager Theater de Ruchte

  Uitdaging van de klant

   

  Theater de Ruchte greep de lockdown tijdens corona aan om op zoek te gaan naar een duurzame oplossing om hun bezoekers, artiesten en medewerkers veilig en gezond te blijven ontvangen met zo min mogelijk kans op een virus- of bacteriebesmetting. Tegelijkertijd werd ook nagedacht over aan een ander veelvoorkomend probleem: insluipende vermoeidheid bij deelnemers aan vergaderingen in de zalen die het theater verhuurt.

  Opdrachtgevers vragen ons steeds vaker om méér dan verlichting. Ze willen systemen die bijdragen aan veiligheid én aan welzijn."

   

  Sjackie Huijerjans,Philips Connected lighting Expert E.T.B. Willem Bos

  De oplossing

   

  Om de kans op besmetting te verkleinen, koos Theater de Ruchte voor Philips UV-C upper-air armaturen. Deze armaturen desinfecteren voortdurend de lucht door het DNA/RNA vanvirussen af te breken. Dat gebeurt terwijl mensen samen in de ruimte aanwezig zijn.

   

  Tegelijkertijd past Signify’s NatureConnect systeem het spectrum en de licht intensiteit automatisch aan het verloop van natuurlijk daglicht aan. Dit resulteert in meer energie, meer creativiteit en betere prestaties bij de gebruikers.

   

  Meer informatie:

  NatureConnect ->

  UV-C desinfectie -> 

  Geïnstalleerd door E.T.B. Willem Bos-> 

  Case Studies

  • Vredenbergh residential care center

   Vredenbergh residential care center

   With the help of NatureConnect lighting, Vredenbergh upgraded their nurse workstation, enhancing their health and wellbeing at work.

  • Hardeman office

   Hardeman office

   Hardeman BV improved the office experience of his employees by bringing natural light indoors with NatureConnect lighting innovation.

  • Van Rennes office

   Van Rennes office

   Van Rennes improved the wellbeing and productivity for their employees by bringing natural light indoors with NatureConnect Lighting.

  Benieuwd wat UV-C en NatureConnect verlichting kan doen voor jou? Kom in contact met ons