Forslag

    Signify lanserer et unikt WiZ overvåkningssystem

    12 mai 2023

    WiZ-lys som overvåker, varsler og holder ubudne gjester borte

     
    • Skap et trygt og sikkert hjem med WiZ sitt unike hjemmeovervåkningssystem som integrerer belysning og overvåkning
    • Se det nye og smarte WiZ innendørs kamera som er det første av flere hjemmeovervåkningsprodukter i WiZ-systemet
    • Se hvordan WiZ bruker lys og bevegelse for å sikre hjemmet ditt

    Oslo, Norge: Signify (Euronext: LIGHT), som er verdens førende innen belysning, lanserer et unikt hjemmeovervåkningssystem i WiZ-systemet. Dette gir deg sømløs integrasjon av belysning og sikkerhet på en enkel, smart og sikker måte, og kan oppdage bevegelse, utløse lysalarmer, har et kamera med night vision og utnytter SpaceSense bevegelsesdetektorteknologi.

     

    Bruk av lys og bevegelsesdetektorer for å oppdage innbruddstyver

     

    Siden man allerede har lys i hjemmet sitt og man vet at lys er en av de mest effektive måtene å holde innbruddstyver borte på, er WiZ Connected en optimal løsning.

     

    Du trenger bare å trykke på den ønskede rutinen i appen for å la WiZ-systemet vite at du skal reise bort, og systemet aktiverer deretter en rekke belysningsrutiner som hjelper med å sikre hjemmet ditt.

     

    WiZ-appen kan varsle om uventet aktivitet i hjemmet. SpaceSense-teknologien gjør hvert enkelt WiZ-kompatibelt lys til en bevegelsessensor som oppdager alle bevegelser innenfor et gitt område, og den prisvinnende teknologien gjør WiZ smartsystem til en av de mest allsidige systemene på markedet. Når dette i tillegg kombineres med innendørskameraet, får du full dekning i hele huset.

     

    Forbrukere kan aktivere WiZ-overvåkning i hele hjemmet eller bare på noen steder og hurtig slå det av hvis det er nødvendig.

     

    WiZ-lysene kan også automatiseres for å få det til å se ut som om du er hjemme selv om du ikke er det. Lyset slås på og slås av automatisk slik at det ligner at noen er hjemme, noe som sørger for at hjemmet ditt alltid er sikkert uansett hvor du er. Du velger selv hvordan lyset skal reagere hvis det oppfattes uønsket bevegelse. De kan skrus opp til full lysstyrke, blinke, vise klare tydelige farger eller andre bruke andre effekter.

    Vi vet at lys er viktig for at vi skal føle oss trygge i vårt eget hjem. På bakgrunn av vår erfaring innen belysning, har vi skapt et fullintegrert overvåkningssystem for smarthjem som kombinerer smartlys som fungerer som bevegelsesdetektorer med SmartSense og overvåkningskameraer. "

     

    Danny Lousberg

    som er leder av Software Product Management hos WiZ forklarer

    WiZ innendørskamera holder øye med hjemmet ditt

     

    En viktig del av det nye hjemmeovervåkningssystemet er det nye WiZ innendørskamera som lar deg styre og se det som skjer i hjemmet ditt og som varsler deg om mistenkelige bevegelser eller lyder. Så snart du mottar et varsel, kan du åpne WiZ-appen for å se det som foregår.

     

    WiZ-kameraet har i tillegg nattmodus som automatisk slår seg på når lysnivået blir lavt nok, og som bruker infrarød slik at du også kan se i mørket. Kameraet kan også fange opp plutselige lyder og sende varsler ved f.eks. lyden av knust glass eller alarmlyder.

     

    Flere funksjoner som gjør dette kameraet perfekt for å sikre hjemmet ditt er et toveis lydsystem, bildebasert bevegelsessensor, bred 120 graders kameravinkel, full HD og plass til et SD-kort. Hvis du ikke har brukt WiZ-systemet først, er det perfekte å starte med Home Monitoring Starter Kit som består av det nye WiZ Indoor camera og WiZ-pærer.

     

    WiZ tilbyr også en valgfri abonnementsordning som kan gi deg enda flere funksjoner, som muligheten til å lagre media fra WiZ innendørskamera i skyen i opp til 30 dager, definere bevegelsessensorenes aktivitetssoner og/eller privatlivssoner i valgte områder eller å starte et manuelt opptak mens WiZ-kameraet strømmer.

     

    Hvordan fungerer dette i praksis? Før du drar på ferie slår du på vacation modus og presence simulation, og hvis det oppdages bevegelse i huset ditt kommer dine innendørs og utendørs WiZ-lys til å blinke og varsle naboene dine. Samtidig sendes en beskjed til mobilen din, slik at du i sanntid kan se hva som foregår i hjemmet ditt i WiZ-appen, i tilegg til å se opptakene som allerede er gjort.

    Tilgjengelighet

     

    • WiZ innendørskamera (fra andre halvdel av mai i Europa.)

    o   949,90 kr

    • WiZ Hjemmemonitorering startsæt (fra 15. juni i Europa)

    o   1679,90 kr

     

    Om WiZ Connected

     

    WiZ Connected er en Internet of Things programvareløsning som fokuserer på å gi enkel WiFi-basert smartbelysing. WiZ Connected er eid av Signfy som er verdens førende innen belysning og leverer løsninger både til forbrukermarkedet og det profesjonelle markedet i mer enn 70 land. Lær mer om WiZ Connected og hvordan de innovative, oppkoblede belysningsløsningene gir en enklere hverdag på https://wizconnected.com.

    Om Signify

     

    Signify (Euronext: LIGHT) er verdens førende innen belysning både for det profesjonelle markedet, forbrukermarkedet og belysning til Internet of Things. Våre Philips-produkter, Interact belysningssystemer og data-aktiverte tjenester gir merverdi til firmaer og forvandler private hjem, bygninger og offentlige områder. I 2023 hadde vi en omsetning på 6,7 milliarder Euro og cirka 32000 ansatte fordelt på over 70 land. Vi utnytter lysets fulle potensiale for at gi lysere hverdag og bidra til en bedre verden. Vi har vært i Dow Jones Sustainability World Index i syv sammenhengende år siden børsnoteringen vår, og har oppnådd platinium-klassifisering hos EcoVadis i fire sammenhengende år, noe som plasserer Signify i den beste 1 prosent av firmaene som blir vurdert. Nyheter fra Signify finner du på Newsroom, X, LinkedIn og Instagram. Investorinformasjon finner du på Investor-siden vår.

    Meydan Bridge

    Flere pressemeldinger

    • Signify introduserer ambisiøse Net Zero-utslippsreduksjonsmål

      april 18, 2024

      Signify introduserer ambisiøse Net Zero-utslippsreduksjonsmål

    • Philips Hue utvider samarbeidet med Samsung SmartThings

      mars 26, 2024

      Philips Hue utvider samarbeidet med Samsung SmartThings

    • Signify offentliggjør 2000 miljødeklarasjoner

      mars 21, 2024

      Signify offentliggjør 2000 miljødeklarasjoner