Forslag

    Lys på kontoret ved hjelp av en app

    10 Oktober 2018


    Lys på kontoret ved hjelp av en app

    Lanseringen av Interact Pro gjør det lett for bedrifter å få tilgang til intelligent belysning

     

    Eindhoven, Nederland – Signify (Euronext: LIGHT) er verdensledende innen belysning og har i dag lansert Interact Pro som det seneste tilskuddet til IoT plattformen Interact. Dette intelligente belysningssystemet er utviklet for å gjøre hverdagen enkel både for installatør og brukere. Interact Pro har en intuitiv app og et grensesnitt som lar bedrifter enkelt styre belysningen sin. Dette gjør at bedriftene kan jobbe smartere med høyere produktivitet og bedre arbeidsforhold, i tillegg til reduksjon av energikostnadene. Interact Pro fungerer sammen med Philips lyskilder, armaturer og sensorer som er Interact Ready. Systemet gir ansatte mulighet til å velge den type belysning og belysningsnivå de ønsker og som passer til oppgavetype og tidspunkt på dagen.

     

    Intelligent belysning for smarte virksomheter

    Interact Pro er laget for bruksområder innen kontor og industri. Man kan koble sammen og styre opp til 200 lyspunkter samtidig. Den skybaserte Interact Pro-programvaren består av en nettportal, en gateway, et dashboard og en app som alle kan brukes av bedriften for å styre belysningen.

     

    Interact pro er best egnet til kontorer, lagerbygninger og parkeringsområder. Belysningssensorene oppdager automatisk hvis noen kommer inn i rommet og tenner dermed lyset. Når folk forlater området dimmes belysningen. Dette reduserer både bruken av belysning og kostnaden. I tillegg kan det monteres sensorer med dagslysjustering, noe som igjen forbedrer bedriftens energieffektivitet. Alle data fra det intelligente belysningssystemet vises på Interact Pro dashboardet og i appen. Dette gjør bedriftsledere i stand til å ta veloverveide avgjørelser vedrørende energiforbruk og bærekraft, og i siste instans beslutninger om bedriftens CSR. Interact Iot-plattformen kan i tillegg gjøre bruk av push-varslinger og sikkerhetsoppdateringer slik at systemet til enhver tid er automatisk oppdatert.

    Internet of things gir helt nye muligheter når det gjelder belysning. Vi er glade for å kunne gi disse mulighetene til bedrifter i Norge ved hjelp av Interact Pro. Flere data betyr at Interact Pro kan hjelpe bedriftene med å ta bedre valg for å skape bedre og mer produktive arbeidsplasser.”

     

    Annica Falk

    salgssjef hos Signify i Norge

    Installeres mye raskere enn tradisjonelle belysningssystemer

    Programvaren fra Interact Pro og Philips Interact Ready lyskilder og armaturer styres av den åpne trådløse standarden Zigbee 3.0.  Siden dette er et trådløst intelligent belysningssystem som settes opp med en app, gir dette en raskere installasjon enn med et tradisjonelt belysningssystem.  Dette fører til at installatører kan ta flere oppdrag i tillegg til at det skaper minimale forstyrrelser for kunden. Interact Pro er det eneste systemet som lar deg blande armaturer og lyskilder i et intelligent system med dimming, gruppering og planlegging.

     

    Interact Pro er datadrevne tjenester med merverdi som installatør kan presentere for kundene sine, bl.a. kan de, med tillatelse fra bedriften, utføre fjerndiagnoser som inkluderer sjekk av status via Interact Pro dashboard. På den måten kan de enkelt se problemer med belysningssystemet og unngå bomtur til anlegget. Dette gir fornøyde kunder og flere langvarige kundeforhold, som igjen gir bedre lønnsomhet.

     

    Philips Interact Ready lyskilder, armaturer og sensorer.

    Du kan nå få en helt ny type Philips Interact Ready lyskilder, armaturer og deler som er kompatible med Interact Pro. Interact Ready Philips CoreLine-armaturer for det europeiske markedet inneholder paneler, downlights og vanntett industribelysning. Hele utvalget av Philips CoreLine kommer til å være tilgjengelig som Interact Ready i 2019 i Europa.

     

    Et utvalg av Philips Interact Ready LED lysrør kan nå få på det europeiske markedet: Philips MasterConnect LED tube EM/mains på 1200 og 1500 mm, Philips Interact Ready Multisensor for både bevegelse og dagslys, en sensor eksklusivt for bevegelse samt trådløse veggbrytere.

    For mer informasjon, vennligst ta kontakt med:  

     

    Signify Nordics, PR Manager

    Anne-Cathrine Tjørnehøj

    Tel: +45 40330806

    E-mail: anne-cathrine.tjornehoj@signify.com

    Om Signify


    Signify (Euronext: LIGHT), verdensførende innen belysning for både det profesjonelle markedet, forbrukermarkedet og belysning til Internet of Things. Våre Philips-produkter, Interact belysningssystemer og data-aktiverte tjenester gir merverdi til firmaer og forvandler private hjem, bygninger og offentlige områder. I 2017 hadde vi en omsetning på 7 milliarder EUR og cirka 30.000 ansatte fordelt på 70 land. Vi utnytter lysets fulle potensiale for at gi lysere liv og bidra til en bedre verden. Nyheter fra Signify finner du på Newsroom, Twitter og LinkedIn. Investorinformasjon finner du på Investor-siden.
    street lighting smart iot

    Flere pressemeldinger

    • Philips Hue utvider samarbeidet med Samsung SmartThings

      mars 26, 2024

      Philips Hue utvider samarbeidet med Samsung SmartThings

    • Signify offentliggjør 2000 miljødeklarasjoner

      mars 21, 2024

      Signify offentliggjør 2000 miljødeklarasjoner

    • Oulu tester ny belysningsløsning for å øke sikkerheten

      februar 21, 2024

      Oulu tester ny belysningsløsning for å øke sikkerheten