Forslag

    Nye Philips Hue produkter

    Dato 3. september 2020

    Nye Philips Hue produkter: Philips Hue Play gradient lightstrip, større Filament-pærer og mere

     

    Oslo, Norge – Signify (Euronext: LIGHT) som er verdensledende i belysning, lanserer nye Philips Hue-produkter. Opplev spenningen med en kino i stuen med Philips Hue Play gradient lightstrip. Kombiner vakkert design og smart teknologi med vårt utvidede Filament-utvalg og Philips Hue Iris limited edition. Skap den perfekte personlige stemning i hjemmet med våre oppdaterte og helt nye intelligente Philips Hue lyspærer og lamper.

     

    Den nye Philips Hue Play gradient lightstrip

     

    Philips Hue Play gradient lightstrip tar underholdningen opp på et helt nytt nivå. Istedenfor å bare vise en farge, genererer Play gradient lightstrip flere farger og blander de sømløst sammen på samme tid. Play gradient lightstrip er laget for å festes på baksiden av 55 tommers (eller større) TV’er og skaper en aura av reaktivt, dynamisk lys rundt skjermen. Ved å kombinere den nye LED-strip med Philips Hue’s synkroniseringsfunksjon (Philips Hue Play HDMI Box eller Hue Sync desktop app) kan forbrukere nå nyte altomsluttende filmer, TV-programmer, spill og musikk.

     

    Philips Hue Iris: En ny fortolkning av klassisk design

     

    Den ikoniske Philips Hue Iris er reintrodusert med fyldigere farger, enda lavere dimming, en betraktelig sterkere lysstyrke (opp til 570 lumen) ved bruk av hvitt lys, stoffbelagt ledning og Bluetooth. I tillegg til standardversjonene i svart og hvit, kan Philips Hue Iris også leveres i fire nye storslåtte limited edition-farger: Gull, rosé, sølv og kobber.

    Nye Filament-pærer: Jo større, jo bedre

     

    Etter siste års lansering av smart Filament-belysning, har det vært stor etterspørsel etter flere størrelser og utforminger i utvalget. Philips Hue Filament-serien har nå fått to større medlemmer av familien: White Filament G125, som er en stor globusformet lyspære, og White Filament ST27 som er en stor Edison-lyspære.

     

    Philips Hue Ensis i svart

     

    Etter suksessen med den hvite pendellampen Philips Hue Ensis, introduserer Signify nå Philips Hue White and color ambiance Ensis i svart. Ensis skaper den perfekte belysningen for spisebordet med to integrerte LED-strips som kan skape lys som både skinner oppover og nedover. Ensis gir den den nødvendige alsidigheten for på den ene siden å skape den ultimate stemningen for en romantisk middag for to, men også gjøre hjemmekontoret enda mer komfortabelt med funksjonell belysning.

     

    Flere nye lyspærer

     

    Philips Hue White Luster E14-pæren gir deg mulighet for å gjøre de mest kompakte lamper og armaturer smarte og oppkoblede. Denne lyspæren gir deg trådløs dimming, styring i et rom via Bluetooth, i tillegg til muligheten for å kobles sammen med eksisterende belysning som styres av en Hue Bridge. Sist, men ikke minst, har de klassiske Philips Hue candle-pærene blitt oppdatert med Bluetooth for både White ambiance og White and color ambiance. Denne funksjonaliteten gjør at brukere på en enkel måte kan komme i gang med å lage den perfekte stemningen i et rom.

     

    Produktene

     

    • Philips Hue Play gradient lightstrip (6. oktober)
      o   55-tommer ( 55 til 60 tommer)  –1989 NOK
      o   65- tommer (65 til 70 tommer) – 2219 NOK
      o   75- tommer (75 til 85 tommer) – 2549 NOK

     

    • Philips Hue Filament White G125 og ST72 (29. september)
      o   G125 449 NOK
      o   ST72  389 NOK
     
    • Philips Hue Iris standard edition (fra 6. oktober) 1119 NOK
    • Philips Hue Iris limited edition (fra 6. oktober) 1329 NOK
    • Philips Hue White and color ambiance Ensis pendel i svart (fra 20. oktober) 4429 NOK

     

    • Philips Hue White luster E14-pære (29. september)
      o   229 NOK (Pakke med 1)
      o   339 NOK (Pakke med 2)

     

    • Philips Hue White ambiance E14 pære med Bluetooth (fra 7. september)
      o   339 NOK (Pakke med 1)
      o   499 NOK (Pakke med 2)

     

    • Philips Hue White and color ambiance E14-pære med Bluetooth (fra 7. september)
      o   669 NOK (Pakke med 1)
      o   1119 NOK (Pakke med 2)
    For mer informasjon, produktdetaljer og spesifikasjoner, se www.philips-hue.com.

    Om Signify

     

    Signify (Euronext: LIGHT) er verdens førende innen belysning både for det profesjonelle markedet, forbrukermarkedet og belysning til Internet of Things. Våre Philips-produkter, Interact belysningssystemer og data-aktiverte tjenester gir merverdi til firmaer og forvandler private hjem, bygninger og offentlige områder. I 2023 hadde vi en omsetning på 6,7 milliarder Euro og cirka 32000 ansatte fordelt på over 70 land. Vi utnytter lysets fulle potensiale for at gi lysere hverdag og bidra til en bedre verden. Vi har vært i Dow Jones Sustainability World Index i syv sammenhengende år siden børsnoteringen vår, og har oppnådd platinium-klassifisering hos EcoVadis i fire sammenhengende år, noe som plasserer Signify i den beste 1 prosent av firmaene som blir vurdert. Nyheter fra Signify finner du på Newsroom, X, LinkedIn og Instagram. Investorinformasjon finner du på Investor-siden vår.

    Meydan Bridge

    Flere pressemeldinger

    • Signifys resultat for annet kvartal 2024

      juli 26, 2024

      Signifys resultat for annet kvartal 2024

    • Signify og Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team i nytt partnerskap

      juli 02, 2024

      Signify og Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team i nytt partnerskap

    • Nye Philips Hue-lanseringer hjelp med døgnrytmen din

      juni 18, 2024

      Nye Philips Hue-lanseringer hjelp med døgnrytmen din