Forslag

    Philips Hue lanserer LED-pære med liten sokkel

    17. mars 2017

    Philips Lighting utvider det intelligente Hue-systemet med lanseringen av LED-pæren E14. Dette betyr at mer enn 80 prosent av hjemmebelysningen i norske hjem nå kan kobles sammen digitalt.  

     

    Eindhoven, Nederland – Philips Lighting lanserer den etterlengtede Hue E14 LED-pæren. Lanseringen gjør Hue til det mest omfattende belysningssystemet for smarte hjem. Lyspæren med den lille sokkelen kommer både i hvitt og i farge. Den hvite pæren inneholder alle nyanser av hvitt, fra kjølig dagslys til mykt ettermiddagslys, mens fargepæren kan vise mer enn 16 millioner fargenyanser.

     

    Hue i 80 prosent av hjemmet

    Lanseringen av den nye mignion-pæren med liten sokkel, gjør at mer enn 80 prosent av lyskildene i et typisk norsk hjem nå kan integreres i Hue-systemet. Dette gir uendelige muligheter for å skape personlig belysning tilpasset alle typer rom – fra klart hvitt lys på hjemmekontoret, til dempet og stemningsfullt lys rundt middagsbordet.

     

    – Det er stor etterspørsel etter E14, fordi den gjør det mulig å integrere Hue i de alle fleste lampene på markedet. Denne lanseringen er derfor et viktig og avgjørende skritt mot full integrering av intelligent og personlig belysning i hjemmet, sier Andreas Bahnsen, nordisk produktsjef for Philips Hue.

     

    Personlig belysning for enhver situasjon

    E14 kan styres fra Hue-appen eller fra de forskjellige fjernkontrollene i Hue-familien. I appen kan du velge å bruke en av de mange belysningsinnstillingene som finnes på forhånd, eller lage dine egne for å skape den helt rette belysningen til hverdagen din, rutinene dine og behovene dine. E14 kan for eksempel etterligne en avslappende soloppgang som hjelper deg opp av sengen om morgenen og gir deg en behagelig start på dagen.

    Denne oppvåkningsfunksjonen, er en av de funksjonene som Philips Lighting nylig mottok en produktdesignpris for under iF Design Award.

     

    Kompatibel med andre smarthus-favoritter

    Hue-systemet er kompatibelt med mer enn 600 apper, produkter og plattformer fra smarthusutviklere som Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Home, Nest og Samsung SmartThings. De mange måtene man kan integrere Hue-systemet på gjør det både enkelt å komme i gang og utvide med nye løsninger for smarte hjem.

     

    Fakta

    Philips Hue E14 er en LED-pære (maks 470 lumen som tilsvarer en 40W glødepære), som fås i farge og hvitnyanser. Den hvite pæren skaper stemninger i alle hvitnyanser, fra kjølig nesten blå hvit til en varm gul farge, mens fargepæren kan vise mer enn 16 millioner farger. Begge pærene kan dimmes og viser fargetemperaturer fra varmt hvitt til kjølig dagslys - 2200k - 6500K. E14-pærene er de seneste medlemmene i Hue-familien, som fra før av inneholder E27 og GU-10 i tillegg til et stort utvalg av lamper og tilbehør.

     

    Philips Hue E14 blir tilgjengelig i butikkene i slutten av april 2017 med følgende veiledende priser:

     

    • Hue white ambiance 329 kr
    • Hue white and color ambience 539 kr

     

    Du kan forhåndsbestille E14 hos utvalgte Philips Hue forhandlere fra 20. Mars.

     

    For mer informasjon om Hue-systemet: www.philips-hue.com

    For mer informasjon, ta kontakt med:

    Philips Lighting

    Anne-Cathrine Tjørnehøj

    Tlf: +4540330806

    E-post: Anne-Cathrine_Tjornehoj@Philips.com

    Om Philips Lighting

    Philips Lighting (Euronext Amsterdam ticker: LIGHT) er verdensledende innen belysningsprodukter, systemer og tjenester. Vår forståelse for lysets positive effekt på mennesker, og vår brede teknologiske kunnskap, gjør at vi kan levere digitale belysningsløsninger som åpner opp for nye forretningsmuligheter, beriker opplevelsen for brukerne og hjelper til med å gjøre menneskers liv bedre. Vi henvender oss til både det profesjonelle markedet og forbrukermarkedet, og er førende i markedet når det gjelder å benytte Internet of Things (IoT) for å forvandle hjem, bygninger og byrom. I 2016 hadde vi en omsetning på 7,1 milliarder Euro og 34.000 ansatte i over 70 land. http://www.lighting.philips.no/kompani/newsroom/pressemeldinger.html