Forslag

    Skap atmosfære med nye produkter og funksjoner fra Philips Hue

    24 Januar 2022

    Skap stemning utendørs og innendørs med nye produkter og funksjoner fra Philips Hue

    Sett stemningen utendørs og innendørs med Philips Hues nye produkter og funksjoner

    Oslo, Norge – Signify (Euronext: LIGHT), som er verdensførende innen belysning, lanserer to nye Philips Hue smartlamper og en funksjon i Hue-appen som kan skape den perfekte stemningen innenfor og utenfor. Den nye Philips Hue Inara vegglampe, Calla pedestall i rustfritt stål og to nye effekter i Philips Hue-appen, kan gjøre alle anledninger enda bedre, uansett om du skal slappe på terrassen med venner eller skal ha en romantisk aften der hjemme.
     
    La hagen stråle med utendørs belysning
     
    Den nye Philips Hue Inara vegglampe tar det dekorative fra de innendørs filamentpærene og flytter det utendørs. Den svarte lampen i vintagestil har alle Philips Hues smarte funksjoner og lyser i et dimmbart varmhvitt lys som gir eleganse og en intim atmosfære til gårdsplassen eller verandaen – uansett om du skal ønske gjester velkommen eller sette stemningen for utendørs hygge. Utvalget av utendørs lamper har også blitt utvidet med Philips Hue Calla pedestall i rustfritt stål, som er ideell for belysning av gangstien/oppkjørslen. Det hvite og fargede lyset skaper en innbydende og stemningsfull stemning til hjemmet og hagen din og hjelper deg med å finne fram på mørke morgener. Calla er designet med lavspenningsteknologi som er enkel å installere og utvide. Den skal bare kobles på ditt Philips Hue lavspenningssystem med den medfølgende forlengerledning.

    Nye effekter i Philips Hue-appen

    Det kommer nye effekter til Philips Hue-appen i første kvartal av 2022. De første effektene er Candle og Fireplace som imiterer den myke gløden fra naturlig stearinlys eller det vibrerende lyset fra en koselig peis. For å få en enda bedre effekt, kan funksjonene brukes sammen Philips Hue Play gradient lightstrip, gradient light tube og gradient Signe bordlampe eller gulvlampe.
     
    Siden Philips Hue konstant fornyer seg, har de nye generasjonene lys og lamper forbedrede hardwareegenskaper sammenlignet med de tidligere generasjonene. Candle og Fireplace bruker disse ekstra mulighetene og fungerer med alle Philips Hue-produkter som er både Zigbee og Bluetooth-kompatible. Når effektene kan sees i Hue-appen, kommer du også til å kunne se om lysene dine er kombatible.
     

    Tilgjengelighet
     

    • Philips Hue Inara Filament vegglampe i svart. Kan kjøpes 8 februar - 1119 kr
    • Philips Hue Calla Pedestall i rustfritt stål. Kan kjøpes fra 8 februar - 1549 kr

     

    For mer informasjon om Philips Hue, se www.philips-hue.com.

    For mer informasjon, vennligst kontakt:

     

    Signify Nordics, PR Manager
    Anne-Cathrine Tjørnehøj
    Tel: +45 40330806
    E-post: anne-cathrine.tjornehoj@signify.com

    Om Signify

     

    Signify (Euronext: LIGHT) er verdens førende innen belysning både for det profesjonelle markedet, forbrukermarkedet og belysning til Internet of Things. Våre Philips-produkter, Interact belysningssystemer og data-aktiverte tjenester gir merverdi til firmaer og forvandler private hjem, bygninger og offentlige områder. I 2023 hadde vi en omsetning på 6,7 milliarder Euro og cirka 32000 ansatte fordelt på over 70 land. Vi utnytter lysets fulle potensiale for at gi lysere hverdag og bidra til en bedre verden. Vi har vært i Dow Jones Sustainability World Index i syv sammenhengende år siden børsnoteringen vår, og har oppnådd platinium-klassifisering hos EcoVadis i fire sammenhengende år, noe som plasserer Signify i den beste 1 prosent av firmaene som blir vurdert. Nyheter fra Signify finner du på Newsroom, X, LinkedIn og Instagram. Investorinformasjon finner du på Investor-siden vår.

    Meydan Bridge

    Flere pressemeldinger

    • Philips Hue utvider samarbeidet med Samsung SmartThings

      mars 26, 2024

      Philips Hue utvider samarbeidet med Samsung SmartThings

    • Signify offentliggjør 2000 miljødeklarasjoner

      mars 21, 2024

      Signify offentliggjør 2000 miljødeklarasjoner

    • Oulu tester ny belysningsløsning for å øke sikkerheten

      februar 21, 2024

      Oulu tester ny belysningsløsning for å øke sikkerheten