Предложения

  Нашата цел е да разкрием изключителния потенциал на светлината за по-щастлив живот и по-добър свят.  

  Signify е новото корпоративно име на Philips Lighting. Ние сме световният лидер в осветлението и предоставяме на нашите клиенти висококачествени, енергийноефективни осветителни продукти, системи и услуги. Ние превръщаме светлинните източници в точки на данни, за да свързваме повече устройства, места и хора чрез светлина, допринасяйки за по-безопасен, по-продуктивен и по-интелигентен свят. 

   

  Изборът на новото име на компанията произхожда от факта, че светлината се превръща в интелигентен език, който свързва и придава значение.

   

  Научете повече за нас

  Нашите осветителни продукти, системи и услуги


  Signify подобрява обществените пространства, работните места и домовете. Нашите осветителни продукти, системи и услуги позволяват на клиентите ни да се насладят на уникално качество на светлината, правят живота на хората по-безопасен и комфортен; фирмите по-енергийноефективни, продуктивни и приятни за работа, а светът по-устойчиво място.

   

  Открийте нашите предложения

  Нашите марки
   


  Към нашите марки

  Нашето лидерство в иновациите


  Signify е лидер в иновациите при светодиодното осветление и заема челна позиция в разширяването на отрасъла в сферата на системите и услугите.

   

  Като лидер в отрасъла на свързаното осветление, ние сме осветителната компания за Интернет на нещата. Свързали сме повече от 64 млн. светлинни точки.

   

  1 Вижте доклада за лидерство в Интернет на нещата на Navigant

   

  Открийте нашите иновации

  Нашата страст към устойчиво развитие

   

  Устойчивостта е в центъра на всичко, което правим.. Нашата програма „Brighter Lives, Better World“ задава амбициозни цели за устойчиви приходи и устойчиви работни процеси. Ние сме лидер № 1 в нашия отрасъл според индекса за устойчиво развитие на Dow Jones.

   

  Към 2017 г.:

   

  • 95% устойчива верига на доставките
  • 77% устойчиви приходи
  • 80% електричество от възобновяеми източници
  • 87% от промишлените отпадъци се рециклират

   

  № 1 Индустриален лидер в категория "Електрически компоненти и оборудване", по индекса за устойчиво развитие на Dow Jones RobecoSAM

   

  Открийте устойчивото развитие

  Нека заедно да изградим бъдеще


  Каним ви да се присъедините към лидера в осветителната индустрия, който промени отрасъла. Ще бъдете част от глобален екип, където ефективността се постига чрез разнообразие. Помогнете ни да оформим бъдещето на светлината в Интернет на нещата и работете с нас, за да постигнем едно по-устойчиво бъдеще. Присъединете се към нас и открийте своето призвание в Signify.

   

  Кариери

  Съобщения за пресата