Предложения

    Міст «Великої четвірки» в Луїсвіллі засяяв мільйонами кольорів завдяки Philips


    Інтелектуальна система освітлення робить місто більш привабливим, динамічним та інноваційним.

    20 Март 2015

      Луїсвілль, Кентуккі – Компанія Philips, світовий лідер у галузі світлових рішень, реалізувала проект інтелектуального архітектурного освітлення моста «Великої четвірки» в Луїсвіллі. Його оновлений нічний образ – яскравий приклад плідного державно-приватного партнерства, яке перетворило популярний напрям у справжній витвір мистецтва.

    Сяючий міст став символом міста та справжнім відображенням його бурхливого життя. Завдяки використанню енергоефективних та екологічних LED-технологій проект значно допомагає реалізації плану влади зі сталого розвитку Луїсвілля.

    Система освітлення здатна відтворювати 16 мільйонів кольорів та безмежну кількість світлових сценаріїв, що створює унікальну атмосферу для заходів на воді. Тепер, починаючи від сутінків і до півночі, під час прогулянки околицями можна насолоджуватися барвистим шоу, яке стає гармонійним фоном для концертів та феєрверків у святкові дні. «Живий» світловий образ залучить нових туристів, що матиме позитивний вплив на місцеву економіку. Завдяки інноваційному освітленню моста «Великої четвірки» Луїсвілль приєднався до таких міст, як Сан-Франциско, Філадельфія, Бостон, Корпу-Крісті та Літл-Рок.

    «Динамічне світлодіодне освітлення не лише перетворило міст в справжню міську пам`ятку, але й відповідає стратегічному плану розвитку Луїсвіллю та його становленню як сучасного інноваційного міста, – зазначає мер Грег Фішер. – Окрім того нове освітлення зробить міст ще більш безпечним вночі, прикрасить будь-які заходи у береговій зоні та, впевнений, стане справжньою перлиною Кентуккі».

    Міст «Великої четвірки» збудовано у 1895 році залізничною компанією для транспортування товарів через річку Огайо. Таким чином він використовувався до 1969 року, коли був виведений з експлуатації. У 2013 році міст довжиною у цілу милю з`єднав Луїсвілль та Джефферсон, ставши пішохідним. З моменту його «повернення до життя» на ньому побував мільйон відвідувачів, серед яких як місцеві мешканці, так і туристи.

    «Світлові інсталяції роблять важливий внесок у життя суспільства: вони поєднують місцевих жителів, привертають увагу публіки та відображають дух міста, – говорить Эмі Хантінгтон, голова Philips «Світлові рішення» в Америці. – Міст «Великої четвірки» – це яскравий приклад успішного державно-приватного партнерства. Ми співпрацювали із місцевими органами влади і організаціями та, впровадивши інноваційні рішення, змогли знизити енергоспоживання моста і зробити його більш привабливим».

    Ініціатором перевтілення моста у вечірній годинник за допомогою динамічного освітлення стала Корпорація з розвитку берегової лінії Луїсвіллю. Понад 1 500 гірлянд з внутрішньої та зовнішньої сторін моста, якими керує інтелектуальна система, були встановлені та перевірені Vincent Lighting Systems, компанією системним-інтегратором.

    За більш детальною інформацією звертайтеся до представників Philips:

    Наталія Нєвєрська

    Менеджер з корпоративних комунікацій Philips в Росії

    Тел.: +7 (495) 937-93-00; факс +7 (495) 937-93-59

    E-mail: natalia.neverskaya@signify.com

     

    Назім Турдумамбетов

    Директор з корпоративних комунікацій Philips в Росії та СНД

    Тел.: +7 (495) 937-93-00, доб.105, факс +7 (495) 937-93-59

    E-mail: nazim.turdumambetov@signify.com

    Про компанію Royal Philips

    Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHI) – це міжнародна компанія, яка працює в галузі «здоров’я та добробуту» і мета якої – покращення якості життя людей шляхом впровадження значущих інновацій в сфері охорони здоров’я, споживчих товарів та світлових рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах. У 2014 році обсяг продажів склав 21,4 млрд євро, а в представництвах компанії працюють 105 000 співробітників у більш ніж 100 країнах. Компанія посідає провідні позиції у розробці обладнання для кардіології, невідкладної допомоги та медичного обслуговування вдома, у сфері енергоефективних світлотехнічних рішень та інноваційних систем освітлення, а також електробритв та засобів особистої гігієни, приладів та засобів для догляду за порожниною рота. Новини про компанію Philips ви зможете знайти на веб-сайті http://www.philips.ua або на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook

    https://www.facebook.com/PhilipsUkraine