Предложения

    Світло прекрасного: рішення Philips освітлюють італійські міста


    Світлодіоди Philips під управлінням платформи Philips CityTouch підкреслюють чарівність міст Італії та забезпечують безпрецедентну енергоефективність.

    30 Июль 2015

      Рим, Італія – Philips, лідер в галузі світлових рішень, встановила інтегровані системи освітлення в трьох історичних містах Італії – Чітта-Сант Анджело, Чизон-Ді-Вальмаріно і Варма. Нові світильники зробили вулиці популярних туристичних напрямків безпечнішими, а завдяки інноваційній програмній платформі Philips CityTouch моніторинг та обслуговування 7 000 LED-світильників стали більш ефективними.

    Об'єднання світлодіодних рішень в «розумні» керовані системи забезпечить зниження енергоспоживання міст до 80%.

     

     

    Міста, відомі своєю унікальною архітектурою, багатими кулінарними традиціями та історією, тепер приваблюють туристів ще й чудовим освітленням. Міська влада поставила відповідальне завдання: впровадити сучасні світлові рішення, які збережуть і підкреслять історичний вигляд італійських міст. З цим успішно впоралися світлодіоди: завдяки новим LED-світильникам нічне небо засяяло тисячами вогнів, вулиці стали безпечнішими, а рівень світлового забруднення не підвищився.  

     

    Адміністрація Чітта-Сант Анджело – одного з найкрасивіших міст Італії, розташованого в провінції Пескара – шукала ефективне рішення для скорочення витрат на електроенергію, яке стало б органічною частиною міського ландшафту. Світлодіодні рішення Philips були встановлені вздовж пішохідних вулиць і в центрі міста, не порушуючи його історичного шарму. 3 600 світильниками керують за допомогою системи Philips CityTouch, завдяки чому вдається досягнути 76% економії електроенергії.

     

     

      У місті Варма (провінція Удіне) світлодіоди Philips замінили 900 вуличних світильників, що дозволило скоротити енергоспоживання на 60%. Світильники можна підмикати до системи віддаленого управління за допомогою бездротового каналу GPRS замість радіочастотних мереж (RF), завдяки чому час введення рішення в експлуатацію скорочується від декількох тижнів до одного дня без додаткових витрат.

     

    У Чизон-Ді-Вальмарино в північно-західній Італії Philips CityTouch керує 2 600 світильниками, забезпечуючи енергоефективність до 80%. Місту також вдалося скоротити витрати на технічне обслуговування на 10% завдяки функції раннього оповіщення про несправності в системі освітлення.

     

    «Оновлене освітлення в Чизон-Ді-Вальмаріно – свідчення того, що завдяки інноваціям можна зробити щось дійсно вагоме для людей і навколишнього середовища. Цей проект підвищив обізнаність людей про важливість якісного освітлення. Біле світло, яке випромінюють нові світильники, підкреслює красу середньовічного села і його унікальний ландшафт, створюючи в нашому місті справді магічну атмосферу», – коментує Христина Пін, мер Чизон-Ді-Вальмаріно.

    За більш детальною інформацією звертайтеся до представників Philips:

    Марія Клюквіна, Олеся Кравченко-Фісун

    Тел: +38 044 220 16 92 

    Моб: +38 066 162 55 96

    E-mail: Philips@rmconsulting.com.ua

     

    Наталія Нєвєрська

    Менеджер з корпоративних комунікацій Philips в Росії

    Тел.: +7 (495) 937-93-00; факс +7 (495) 937-93-59

    E-mail: natalia.neverskaya@signify.com

     

    Назім Турдумамбетов

    Директор з корпоративних комунікацій Philips в СНД

    Тел.: +7 (495) 937-93-00, дод.105, факс +7 (495) 937-93-59

    E-mail: nazim.turdumambetov@signify.com

    Про компанію Royal Philips

    Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHI) – це міжнародна компанія, яка працює в галузі «здоров’я та добробуту» і мета якої – покращення якості життя людей шляхом впровадження значущих інновацій в сфері охорони здоров’я, споживчих товарів та світлових рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах. У 2014 році обсяг продажів склав 21,4 млрд євро, а в представництвах компанії працюють 105 000 співробітників у більш ніж 100 країнах. Компанія посідає провідні позиції у розробці обладнання для кардіології, невідкладної допомоги та медичного обслуговування вдома, у сфері енергоефективних світлотехнічних рішень та інноваційних систем освітлення, а також електробритв та засобів особистої гігієни, приладів та засобів для догляду за порожниною рота. Новини про компанію Philips ви зможете знайти на веб-сайті http://www.philips.ua або на нашій сторінці в соціальній мережі Facebook

    https://www.facebook.com/PhilipsUkraine