Предложения

    Стельові панелі Soundlight Comfort Ceiling покращать самопочуття працівників


    Philips та Saint-Gobain Ecophon представили світлодіодні акустичні панелі для офісів з відкритим плануванням

    16 Май 2013

    Москва, Росія – На виставці Office Next Moscow 2013 компанії Philips та Saint-Gobain Ecophon представили офісне рішення Soundlight Comfort Ceiling. Інноваційні акустичні стельові панелі з вбудованими світлодіодами дозволяють підтримувати оптимальну освітленість офісу та мінімізувати рівень шуму, створюючи комфортну атмосферу для співробітників у офісах з відкритим плануванням.

     

    «Покращення життя людей - один з головних аспектів місії Philips. Дослідження довели, що хороше освітлення та зменшення рівня шуму безпосередньо впливають на добробут працівників, - підкреслив Менно Кляйнгельд (Menno Kleingeld), віце-президент та директор сектору офісного освітлення Philips «Світлові рішення» в Європі. - Співпраця з Ecophon дозволила нам розширити експертизу в цій галузі та створити інноваційне рішення для офісів».

     

    Розміри та планування офісів дуже різні. Більше того, компанії прагнуть самостійно змінювати приміщення таким чином, щоб зробити його зручним для роботи в сучасних умовах та зменшити витрати на утримання. Зараз співробітникам потрібно бути мобільними, тому організації обирають відносно невеликі площі з відкритим плануванням, яке легко змінити. Проте такі офіси часто переповнені, і в них буває досить гамірно. Дослідження підтвердили, що гамір від телефонних дзвінків та розмов є основною причиною погіршення концентрації на роботі.

     

    Панелі Soundlight Comfort Ceiling, скорочуючи відстань поширення звуку, зменшують шумовий фон, не погіршуючи при цьому чутність, якщо співрозмовники знаходяться поруч. Такий підхід покращує офісне середовище, в якому більше половини робіт стосуються завдань, що вимагають зосередженості та уважності.

     

    «Компанія Ecophon прагне вдосконалити свої рішення для створення акустичного комфорту в офісі, щоб співробітники могли і спілкуватися, і зосередитися, - зазначив Герт-Ян ван Доормален (Gert-Jan van Doormalen), президент та генеральний директор Ecophon Group. - У традиційних підвісних модульних стелях акустичні та світлові модулі складають дві різні системи. Симбіоз акустичних панелей зі світлодіодним освітленням унікальний, таке рішення не просто розширить можливості архітекторів та дизайнерів, воно покращить умови роботи людей в сучасних офісах».

     

    При увімкненні панелі Soundlight Comfort Ceiling виглядають як поверхня, що рівномірно  світиться і яка займає всю стелю або її частину. Це рішення дозволяє візуально розширити простір, зробити поверхню монолітною та створити спокійну атмосферу. Регульованість та якість світлодіодного освітлення у виконанні Soundlight Comfort Ceiling створює приємне світлове середовище без ефекту засліплення. Це дозволяє зменшити втомлюваність працівників протягом робочого дня.

     

    Сучасні світлодіодні технології, що використовуються в Soundlight Comfort Ceiling, більш досконалі, ніж звичайні системи освітлення, за такими показниками, як якість та енергоефективність. Світлове рішення також має сенсори та контролери, які автоматично встановлюють рівень яскравості залежно від природної освітленості приміщення та кількості співробітників в офісі. Панелі дозволяють суттєво зменшити споживання електроенергії.

     

    Soundlight Comfort Ceiling стало другим рішенням, створеним Philips, глобальним лідером в галузі освітлення, та Saint-Gobain Ecophon, міжнародним лідером в галузі акустичних рішень для створення здорового середовища у приміщенні. У 2012 році компанії представили Soundlight Comfort Unit, окрему акустичну стельову панель з вбудованими світлодіодами.

    За детальнішою інформацією звертайтеся до представників Philips та Saint-Gobain Ecophon:

     

    Ксенія Шустова

    Менеджер з корпоративних комунікацій Philips в Росії
    Тел.: +7 (495) 937-93-00; факс +7 (495) 937-93-59
    E-mail: ksenia.shustova@signify.com

     

    Назім Турдумамбетов

    Директор з корпоративних комунікацій Philips в Росії і СНД
    Тел.: +7 (495) 937-93-00, доб.105,  факс +7 (495) 937-93-59
    E-mail: nazim.turdumambetov@signify.com

     

    Олексій Арчаков

    Менеджер з розвитку концепції
    Сен-Гобен Будівельна Продукція Рус, підрозділ «Екофон»
    Тел.: +7 (495) 660-9370
    E-mail: Alexey.Archakov@saint-gobain.com

    Про компанію Royal Philips

    Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHI) – це міжнародна компанія, яка працює в галузі «здоров'я та добробуту», і мета якої - покращення якості життя людей шляхом впровадження значущих інновацій в сфері охорони здоров'я, споживчих товарів та світлових рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах; у 2012 році обсяг продажів склав 24,8 млрд. євро, а в представництвах компанії працюють 116 000 співробітників у більш ніж 100 країнах. Компанія посідає провідні позиції у розробці обладнання для кардіології, невідкладної допомоги та медичного обслуговування вдома, у сфері енергоефективних світлотехнічних рішень та інноваційних систем освітлення, а також електробритв та засобів особистої гігієни, приладів та засобів для догляду за порожниною рота. Новини про компанію Philips ви зможете знайти на веб-сайті http://www.philips.ru/newscenter