Предложения

    Чотири світильники Philips завоювали нагороди red dot award


    Всього нагороди red dot в сфері дизайну було удостоєно 22 продукти компанії Philips

    2 Апрель 2013

    Ейндховен, Нідерланди – Компанія Philips представляє світильники, які завоювали престижну премію в сфері інноваційного дизайну red dot award. Щороку журі, яке складається із всесвітньо відомих експертів, обирає найкращі роботи, що вирізняються інноваційним дизайном та відмінною якістю. У 2013 році престижною нагородою було нагороджено чотири стильних світильники Philips для будинку й саду, які вирізняються високою енергоефективністю, довгим терміном служби та неперевершеним інноваційним дизайном.

     

       

    Футуристичний світильник Drop Pendant з колекції енергозберігаючих світильників Ecomoods стане перлиною вашого інтер'єру. Його легка, невагома конструкція нагадує випадково закарбовану краплину чорнила, що падає з невидимого пера. Новинка наповнить ваш дім м'яким, розсіяним білим світлом, створивши затишок та гармонію, та водночас зменшить витрати електроенергії на 80%. Завдяки міцним матеріалам, відмінній якості, економічності та унікальному дизайну цей світильник є справжнім шедевром.

     

    Габарити: висота – 36 см, довжина – 25 см, ширина – 25 см
    Матеріал: синтетика
    Електроживлення: 220 В – 240 В, 50 Гц
    Потужність лампи: 15 Вт
    Кількість ламп: 1
    Колірна температура: тепле біле світло (2700 K)
    Код IP: IP20 (захист від твердих часток розміром понад 12,5 мм)
    Клас захисту: I – заземлення

     

    Стильна світлодіодна лампа Philips 11 Ватт підтверджує, що краса – у простоті. Модель поєднала привабливий дизайн та виняткову економічність – новинка прослужить більше 22 років та заощадить 80% електроенергії. Новинка стане ідеальною заміною лампи розжарювання. Спробуйте, і ви вже не захочете повертатися до традиційних джерел світла.

     

    Габарити: висота – 20 см, довжина – 11 см, ширина – 8,5 см,
    Потужність: 11 Вт
    Електроживлення: 120 В
    Термін служби: 25 000 годин
    Колірна температура: 5000 K
    Домінування: є

       

     

       

    Оригінальний вуличний світильник Dunetop з колекції Ledino стане незамінною прикрасою вашого ландшафтного простору. Лаконічний дизайн Dunetop продуманий до дрібниць. Вигнута форма гарантує спрямований потік світла, забезпечуючи високий рівень освітлення конкретних ділянок та водночас оберігаючи очі від різких відблисків. Світильники Dunetop чудово підійдуть для освітлення стежок або ніш, а настінні світильники стануть ідеальним рішенням для веранди або патіо, даруючи безпрограшне поєднання якості та краси.

     

    Габарити: висота – 80 см, ширина – 6 см
    Електроживлення: 230 В
    Потужність лампи: 7,5 Вт
    Кількість ламп: 1
    Код IP: IP44 (захист від твердих часток розміром понад 1 мм, захист від водяних бризок)
    Домінування: є

     

     Життєстверджуючий дизайн світильника Nick-Knack наповнить ваш дім зарядом енергії та оптимізму. Конструкція світильника складається з прямого стержня із світлодіодом на кінці, виконаний у синьому, червоному, чорному, жовтому або білому кольорах. Оригінальність конструкції полягає в її гнучкості – верхівку світильника можна згинати та повертати в потрібний бік, самостійно визначаючи, куди буде спрямоване світло. Геніальний у своїй простоті, Nick-Knack стане прикрасою будь-якого інтер'єру.

     

    Габарити: висота – 166 см, довжина – 32 см, ширина – 32 см
    Матеріал: алюміній
    Потужність лампи: 7,5 Вт
    Колірна температура: 2700K
    Домінування: є

     

     

    За більш детальною інформацією звертайтеся до представників Philips:

    Юлія Петренко
    Спеціаліст з корпоративних комунікацій компанії Philips у Росії
    Тел.: +7 (495) 937-93-00; факс +7 (495) 937-93-59
    E-mail: yulia.petrenko @ philips.com

     

    Назім Турдумамбетов
    Директор з корпоративних комунікацій Philips у Росії та СНД
    Тел.: +7 (495) 937-93-00, доб.105, факс +7 (495) 937-93-59
    E-mail: nazim.turdumambetov@signify.com

    Про компанію Royal Philips

    Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHI) – це міжнародна компанія, яка працює в галузі «здоров'я та добробуту», і мета якої – покращення якості життя людей шляхом впровадження значущих інновацій в сфері охорони здоров'я, споживчих товарів та світлових рішень. Штаб-квартира Philips знаходиться в Нідерландах; компанія повідомила, що у 2012 році обсяг продажів склав 24,8 млрд. євро, а в представництвах компанії працюють 118 000 співробітників у більш ніж 100 країнах. Компанія посідає провідні позиції у розробці обладнання для кардіології, невідкладної допомоги та медичного обслуговування вдома, у сфері енергоефективних світлотехнічних рішень та інноваційних систем освітлення, а також електробритв та засобів особистої гігієни, домашніх та портативних систем розваг, а також приладів та засобів для догляду за порожниною рота. Новини про компанію Philips ви зможете знайти на веб-сайті

    http://www.philips.ru/newscenter

    Про премію в області дизайну red dot award

    З більш ніж 4600 представництвами в 54 країнах світу, міжнародна премія red dot є однією з найбільших і найвідоміших конкурсів дизайну. Журі премії red dot складається із всесвітньо відомих фахівців, багатий досвід яких дозволяє їм об'єктивно оцінити специфіку міжкультурних аспектів дизайну. Премія red dot design включає в себе 19 номінацій, на які щорічно претендують 1,800 учасників. Переможці представляються на онлайн-виставках, в музеї red dot в Німеччині та в щорічному каталозі премії. Детальнішу інформацію про red dot ви можете знайти на веб-сайті:

    http://en.red-dot.org/