Suggesties

  Onze doelstelling is om de buitengewone mogelijkheden van licht te benutten voor een beter leven en een duurzamere wereld.  

  Signify is de nieuwe bedrijfsnaam van Philips Lighting. Wij zijn 's werelds marktleider in verlichting en bieden onze klanten hoogwaardige energiezuinige verlichtingsproducten, ‑systemen en ‑services. We veranderen lichtbronnen in data verzamelpunten om nog meer apparaten, plaatsen en mensen via licht met elkaar te verbinden. Zo besparen we energie en dragen we bij aan het veiliger en comfortabeler maken van het leven van mensen, maken we bedrijven en steden efficiënter, productiever en leefbaarder en de wereld duurzamer. 

   

  De keuze voor onze nieuwe bedrijfsnaam komt voort uit het feit dat licht een intelligente taal is geworden die informatie kan uitwisselen en betekenis overdraagt. Het Engelse 'to signify' betekent 'betekenen'. Vandaar Signify the meaning of light!

   

  Ontdek meer over ons

  Onze verlichtingsproducten, systemen en services


  Signify verrijkt openbare ruimtes, werkplekken en woningen. Dankzij onze verlichtingsproducten, systemen en services, genieten onze klanten en eindgebruikers van unieke lichtkwaliteit, leven mensen veiliger en comfortabeler, worden bedrijven en steden energiezuiniger, productiever en leefbaarder en maken we de wereld duurzamer.

   

  Ontdek ons aanbod

  Ons leiderschap op het gebied van innovatie


  Signify leidt de innovatie op het gebied van LED-verlichting en is koploper als het gaat om verlichtingssystemen en services.

   

  Als marktleider op het gebied van connected LED-verlichting zijn wij hét verlichtingsbedrijf voor het Internet of Things (IoT).1 We hebben meer dan 64 miljoen lichtpunten verbonden met het internet.

   

  1 Zie het rapport van Navigant over IoT leadership

   

  Ontdek onze innovaties

  Onze passie voor duurzaamheid

   

  Duurzaamheid staat centraal bij alles wat we doen. Via ons programma Brighter Lives, Better World stellen we ambitieuze doelstellingen voor duurzame inkomsten en duurzame bedrijfsvoering. Wij staan vooraan op het gebied van duurzaamheid en zijn onderdeel van de Dow Jones Sustainability World Index en de CDP Climate A List.
   

  In 2019 (Q3):
   

  • CO2 neutraal in onze operaties
  • 99% duurzame leveringsketen
  • 83.6% duurzame inkomsten
  • 100% elektriciteit uit hernieuwbare bronnen
  • 91% van het industriële afval werd gerecycled
    

  Ontdek duurzaamheid

  Bouw samen met ons aan de toekomst


  We nodigen je uit om samen met ons de  verlichtingsbranche opnieuw vorm te geven. Je gaat deel uitmaken van een wereldwijd team, waar prestaties worden ondersteund door diversiteit. Geef samen met ons vorm aan de toekomst van het lichtbedrijf voor het Internet der dingen en werk mee aan een duurzame toekomst. Sluit je bij ons aan en ontdek hoe jij bij Signify kunt bijdragen aan een duurzamer toekomst.

   

  Onze vacatures

  Persberichten

  Sociaal