Suggesties

  Onze doelstelling is om de buitengewone mogelijkheden van licht te benutten voor een beter leven en een duurzamere wereld.  

  Na de zon geeft niets zoveel licht als ons bedrijf en dat geeft ons ook een verantwoordelijkheid. Als grootste lichtbedrijf ter wereld en belangrijkste innovator in onze industrie helpen we professionele klanten en consumenten om met hoogwaardige, energiezuinige verlichtingsproducten, systemen en services hun elektriciteitsverbruik en energiekosten te verminderen om duurzaamheidsdoelen te halen.

   

  Onze connected verlichtingssystemen maakt LED-verlichting ‘slim’ en verzamelt gegevens van apparaten, plaatsen en mensen om gebouwen en steden efficiënter, veiliger, gezonder en duurzamer te maken. 

   

  Ontdek meer over ons

  Onze verlichtingsproducten, systemen en services


  Signify verbetert en verrijkt openbare ruimtes, werkplekken, winkels en woningen. Dankzij onze verlichtingsproducten, systemen en services, genieten onze klanten en eindgebruikers van unieke lichtkwaliteit, leven mensen veiliger en comfortabeler, worden bedrijven en steden energiezuiniger, productiever en leefbaarder en maken we de wereld duurzamer.

   

  Ontdek ons aanbod

  Maak de switch naar duurzaamheid

  Verduurzaming staat hoog op de politieke en maatschappelijke agenda. Een belangrijk onderdeel in verduurzaming wordt echter nog te vaak overgeslagen terwijl de voordelen daarvan enorm zijn: overschakelen op Smart LED-lighting.

   

  Met Signify Green Switch kunt u nu actie ondernemen om op een eenvoudige en effectieve manier tot  90% elektriciteit te besparen, CO₂-uitstoot te reduceren en uw uitgaven te verminderen.

   

  Onderneem nu actie

  Gedreven door verantwoorde innovatie


  Signify en Mercedes-AMG PETRONAS F1 worden gedreven door een gedeelde passie voor technologie en de wens om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen. Onze innovaties op het gebied van verlichting ondersteunen de ambitie van het team om het meest sportteam ter wereld te worden, om het welzijn en de prestaties van coureurs en teamleden te verbeteren, en voor het creëren van indrukwekkende belevingen voor fans, op het circuit en thuis.

   

  Ontdek meer

  Persberichten