Forslag

    Philips Lighting lanserer Abelia, en oppladbar og trådløs LED-lykt med dimmerfunksjon. Lykten er designet for å tåle all slags vær og er enkel å ta med seg.

    15 maj 2017

    Philips Lighting lanserer Abelia, en oppladbar og trådløs LED-lykt med dimmerfunksjon. Lykten er designet for å tåle all slags vær og er enkel å ta med seg.

     

    De fleste setter pris på lange norske sommerkvelder hvor du kan sitte ute lenge etter at sola har gått ned, tullet inn i tepper med deilig mat og godt selskap. Og enten det er i hagen, på en liten balkong eller i en nærliggende park, så er det ikke mye som skal til for å skape en enda mer koselig atmosfære. Philips Lightings trådløse LED-lykt Abelia er designet for nettopp dette.

     

    Det er heller ingen ting i veien for at Abelia kan få en fast plass på balkongen eller terrassen. Lykten er nemlig laget av et syntetisk materiale av høy kvalitet som holder den vanntett. I tillegg er lykten robust og enkel nok til å ta med seg på festivaler og campingturer.

     

    «Utendørsområdet er en forlengelse av vårt hjem, og selv på liten plass er det mulig å skape seg en liten oase ut av få midler. Derfor er Abelia designet med øye for både uttrykk og funskjon. Den er lett å ta med seg, og hvis man har en altan eller veranda er lanterner både dekorative og kan være med på å ramme inn «rommet», sier Beata Grübel, produkt manager hos Philips Lighting i Norden.

     

    Abelia lades via en USB-port og varer i gjennomsnitt fire timer for hver ladning, uavhengig av lysstyrken du velger. Lykten gir et varmt hvitt lys som både kan dimmes og stilles inn til å pulsere som et stearinlys – uten risiko for det blåser ut i vinden.

     

    LED-lykten Abelia er tilgjengelig i fargene svart, hvit, rød, pastellgrønn og mørkegrønn, og til en veiledende utsalgspris på 369 kr. Den selges online hos lightup.no og proshop.no  

     

    Se video av Abelia LED-lykten her. Og les mere om spesifikasjoner her.

    For mer informasjon, vennligst kontakt:

    Philips Lighting

    Anne-Cathrine Tjørnehøj

    Tlf.: +45 40330806

    E-mail: Anne-Cathrine.Tjornehoj@Philips.com

    Om Philips Lighting

    Philips Lighting (Euronext Amsterdam ticker: LIGHT) er verdensledende innen belysningsprodukter, systemer og tjenester. Vår forståelse for lysets positive effekt på mennesker, og vår brede teknologiske kunnskap, gjør at vi kan levere digitale belysningsløsninger som åpner opp for nye forretningsmuligheter, beriker opplevelsen for brukerne og hjelper til med å gjøre menneskers liv bedre. Vi henvender oss til både det profesjonelle markedet og forbrukermarkedet, og er førende i markedet når det gjelder å benytte Internet of Things (IoT) for å forvandle hjem, bygninger og byrom. I 2016 hadde vi en omsetning på 7,1 milliarder Euro og 34.000 ansatte i over 70 land. Finn nyheter på http://www.lighting.philips.no/kompani/newsroom/pressemeldinger.html og på Twitter via @Lighting_Press.