We ontsluiten het buitengewone potentieel van licht met slimme verlichtingsoplossingen die de kwaliteit van het leven van mensen verbeteren en bijdragen aan een duurzame toekomst.

  Signify is de nieuwe bedrijfsnaam van Philips Lighting. Signify is wereldleider in connected LED-verlichtingssystemen, software en services. Met onze innovaties ontsluiten we het buitengewone potentieel van licht om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren en te werken aan een duurzame toekomst.

   

  Ontdek meer over ons

  Logo van Philips
  Logo van Interact
  Logo van Philips Hue
  Logo van Modular Instruments
  Logo van Luceplan

  Onze verlichtingsproducten, systemen en services veranderen de manier waarop we leven


  Al meer dan 125 jaar lopen wij voorop als het gaat om innovatie en kwaliteit van verlichting. We maken onze omgeving slimmer, besparen energie en we beheren gebouwen milieuvriendelijker. We maken steden veiliger, en aantrekkelijker en creëren thuis ervaringen zoals nooit tevoren. Met onze producten, systemen en services helpen wij onze klanten en consumenten hun energieverbruik te optimaliseren, het rendement te verhogen en nieuwe ervaringen en services te bieden.

   

  Bekijk ons aanbod

  Signify biedt met trots de beste verlichtingsmerken ter wereld
   


  Merken

  Logo van Philips merken
  Logo van Interact merken
  Logo van Philips Hue merken
  Logo van Modular Lighting Instruments
  Logo van Luceplan merken

  Innovatie highlights

  Met het Interact IoT platform haal je optimaal voordeel uit de meest geavanceerde technologieën door de verwerking van big data, analyses en automatische leerprocessen.

  Signify is wereldleider in connected LED-verlichtingsproducten, systemen en services.

  De slimme Philips Hue verlichting voor woningen biedt gamers een heel nieuw ervaringsniveau.

  Brighter Lives, Better World


  Signify staat in de top tien van groenste bedrijven ter wereld. In 2020 zijn we CO₂‑neutraal en gebruiken we duurzame elektriciteit voor onze bedrijfsactiviteiten. We vragen onze leveranciers om hetzelfde te doen.

   

  Meer over duurzaamheid

  Word lid van ons team


  Signify, voorheen Philips Lighting, staat bekend om innovaties die de kwaliteit van het leven van al miljarden mensen heeft verbeterd. Wij investeren meer in onderzoek en ontwikkeling dan elk ander verlichtingsbedrijf en zijn trots op onze transformatieve producten en technologieën die ons leven verrijken. 

  We nodigen u uit om deel te nemen aan deze reis en ons te helpen om een verschil te blijven maken in het leven van heel veel mensen.


  Carrières bij Signify

  We horen graag van u.