Sugestii

  Bucurați-vă de jocuri la un alt nivel cu Razer

  Obțineți o experiență de joc captivantă prin conectarea becurilor Philips Hue la echipamentul Razer Chroma™. Luminile vor mima efectele din joc, pentru o experiență care va cuprinde întreaga încăpere.
  Creșteți nivelul de joc!

  Gaming la nivelul următor

   

  V-ați dorit întotdeauna puțin ajutor atunci când jucați un joc? Sau ați dorit să vă implicați mai mult în joc atunci când explorați lumi diferite? Cu integrarea Razer, veți putea face toate aceste lucruri! Acum, efectele colorate ale echipamentului Razer Chroma pot fi extinse la întreaga încăpere, cu luminile Philips Hue. Indiferent dacă sunt culori ce indică scăderea punctelor de viață sau culori ambientale legate de mediul explorat, Philips Hue copiază efectele echipamentului Razer și le scoate mai mult în evidență!

  Este suficient să îi cereți Alexei să "aprindă toate luminile Hue", să "stingă toate luminile " sau să "reducă intensitatea luminilor cu 50%". De asemenea, puteți controla camere sau lumini specifice, spunând "Alexa, aprinde luminile în sufragerie" sau "Alexa, aprinde lampa de birou".
  Este suficient să îi cereți Alexei să "aprindă toate luminile Hue", să "stingă toate luminile " sau să "reducă intensitatea luminilor cu 50%". De asemenea, puteți controla camere sau lumini specifice, spunând "Alexa, aprinde luminile în sufragerie" sau "Alexa, aprinde lampa de birou".
  Nu aveți dispoziția necesară pentru jocuri?

  Mai mult decât lumini de gaming


  Atunci când nu jucați un joc sau doriți să luați o pauză de la depășirea propriului record, puteți avea în continuare efecte de iluminat excelente cu luminile Philips Hue. Perfect atunci când arătați prietenilor configurația pentru jocuri a PC-ului și doriți să afișați un val colorat sau efecte de pulsare pe dispozitivele Razer Chroma împreună cu luminile Philips Hue.
  Intrați în joc acum!

  Descoperiți acum HUE Entertainment


  Pentru a activa caracteristicile Philips Hue Entertainment treceți la generația 2, consolă pătrată. Mai rapid și cu mai multă memorie; reacția unitară la efectele jocului dvs. este garantată. Compatibilitatea cu Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant și mulți alți parteneri și cazuri de utilizare aduce și mai multe posibilități de explorat.

  Despre Razer Chroma

   

  Indiferent de gen sau titlu, stilul de joc al unui jucător și configurația pentru jocuri nu sunt doar caracteristici personale, ci expresii unice ale individualității.

   

  Razer Chroma reprezintă mai mult decât culori multiple. Acesta deschide opțiuni de personalizare nelimitate cu care puteți experimenta, oferindu-vă instrumentele necesare pentru a duce atât stilul dvs. de joc, cât și stilul personal la nivelul următor.

   

  Pentru jucători. De la Gamers.™

  Sigla Razer

  Cum se configurează

   

  Configurarea luminilor Philips Hue pentru a funcționa împreună cu Razer este simplă. După ce ați creat un grup de Entertainment în aplicația Philips Hue, deschideți programul Razer Synapse 3. Descărcați modulul Philips Hue și urmați instrucțiunile pe ecran. Consultați tutorialul video pentru instrucțiuni. Pentru mai multe informații și asistență, accesați pagina de asistență .

  tutorial video razer

  Ce vă trebuie pentru a începe  


  Pentru a începe să folosiți Philips Hue, aveți nevoie doar de un kit de bază ce include becuri inteligente și un Hue Bridge.