Verlicht je huis slimmer met 
Philips Hue

 

Stel je voor dat je alle lampen met één klik kunt uitschakelen. Ontdek hoe magisch het is om een hele ruimte, van woonkamer tot man cave met één tikje volledig te transformeren. Of gebruik je lampen om te doen of je thuis bent. En als je wel thuis bent, kies je de juiste lichtinstelling om je te helpen concentreren of om na een zware dag te ontspannen. 

Gemakkelijk te installeren

Aan de slag
Philips Hue is heel gemakkelijk te installeren. Het duurt maar enkele minuten en je hoeft niet je hele huis van nieuwe bekabeling te voorzien.

Philips Hue is een verzameling producten voor slimme verlichting


Ontdek een heel scala aan lampen, sensoren en schakelaars waarmee je je woning slimmer kunt verlichten. Vervang je bestaande lampen door slimme lampen of probeer lampen van verschillende formaten en armaturen uit. Philips Hue biedt licht voor elke ruimte in je woning.
Bedien lampen met je stem
Bedien lampen met je stem

Bedien lampen met je stem

Philips Hue is het enige merk voor slimme verlichting dat met elke bekende spraakassistent op de markt werkt.
Bedienen met de Philips Hue App

Bedienen met de Philips Hue App

Configureer je systeem met de app en ontdek hoe leuk het is om je eigen scènes en automatische instellingen te maken. Of laat je helemaal gaan met een van de ruim 700 andere Hue apps.
Regel met accessoires

Slimme accessoires

Van een wandschakelaar waarmee je van koel naar warm licht gaat tot een magische schakelaar voor scènes, waarvoor je geen elektriciteit nodig hebt. Of laat al het werk doen door een draadloze bewegingssensor.

Ambiance

Creëer de juiste sfeer voor je stemming

Ambiance
Met licht kun je de sfeer van een ruimte zo veranderen. Of je nu kleur in je interieur wilt brengen, het juiste licht wilt voor functionele taken, een tuinfeestje wilt geven of een intieme sfeer wilt creëren voor een diner, met Philips Hue kun je elke gewenste ambiance creëren. Kies uit alle tinten wit en 16 miljoen kleuren om precies de kleur te vinden die bij jouw stemming past.

Woning 
automatisering

Voel je veilig met Hue slimme verlichting

Woningautomatisering

Met licht voel je je veilig en een woning waar het licht brandt, betekent dat er iemand in huis is. Haal het meeste uit je lampen met Philips Hue om je woning veiliger te maken, ook als je weg bent.

 

Laat het licht automatisch aangaan wanneer je in het donker thuiskomt of doe alsof je aanwezig bent en laat je lampen willekeurig aan- en uitgaan als je weg bent. Je kunt je licht overal vandaan regelen.

Dagelijkse activiteiten

Dagelijkse activiteiten

Licht waarmee je de dag doorkomt

Dagelijkse activiteiten
Dagelijkse taken en activiteiten worden een stuk gemakkelijker met het juiste licht. Philips Hue is er om je te helpen, of je nu wakker moet worden, energie moet krijgen tijdens het ontbijt, je kinderen moet helpen zich te concentreren bij hun huiswerk of de juiste verlichting wilt om bij te lezen of je te ontspannen na een drukke dag.

Entertainment

Synchroniseer je lampen met films, muziek en games

Amusement
Maak tv-kijken, muziek luisteren of gamen nog leuker en dompel je kamer onder in verschillende kleureffecten met Hue Entertainment.

Natuurlijk wakker worden en gaan slapen

Licht waarmee je rustig wakker wordt

Wake up
Wakker worden kan een hele opgave zijn, vooral in de winter als het 's morgens nog donker is. Met Philips Hue kun je op een meer natuurlijke manier wakker worden door de zonsopgang na te bootsen, hoe donker het buiten ook is. In de Philips Hue App kun je je wek- en slaaproutines heel gemakkelijk instellen, zodat je met meer energie je bed uit kunt en 's avonds meer ontspannen gaat slapen.